One Day Free Course

高效奪星One Day Free Course

Giveaway 3.0 加碼!!! 【免費最新】 英文三卷課程 最後機會!!

高效奪星One Day Free Course-快人50%

1. 想30秒內秒殺 答對率< 20% 的Reading 長問題? 

2. 想免費學萬用作文框架? (每年DSE作文都能運用)
3. 卷三一直無突破? 唔想再做到無信心? (卷三是救你英文科的大卷!)

Spencer Sir 知道今年同學進度大落後,再辦一場免費one day course比大家! 重點係完全免費!舊生同新生都可以報讀架! 想報就留意下面報讀方法!

想學多些好用技巧,如果你一直考慮想唔想報Spencer Sir 課程,你亦可更了解Spencer Sir的教學方式,同時仲會送你5**DSE英文實戰筆記! 真心聽到都好想要!!

教學重點:
-Reading: 挑戰DSE最難的目的題 (Main purpose)
-Writing: (送你高質5**例子,以前5**同學仔都有用過)
– Listening & Integrated Tasks: Article格式5**秘技 (過往每年都可以用!)

課程時間:
12/9 (Sat) 3:20 pm 開始

形式:面授 (只限極少量位,先報先得) 及online

面授地點:灣仔
**面授限定:出席面授班的同學仔加送 “卷二卷三爆星天書”

為免浪費學位,需付$20留位費,課堂後會退回

 

-Spencer Sir 舊生都可以出席 (記得邀請帶一個朋友仔喔)

註:2020年7月及8月曾參加過Free Course的同學仔就不用再參加 

icon About

限時限額,送完即止,立即報名!